Logo UPP
Berkelseweg 10    5056 HZ Berkel-Enschot
T +31(0) 13-5385140     E info@upp-ideas.com    I www.upp-ideas.com


unconventional ideas for people, planet, profit
 
 

Projecten

De aanpak van Upp stuurt innovatie binnen organisaties, levert inzicht in maatschappelijke thema's en creŽert een koppeling naar zeer uiteenlopende netwerken. Het uitgangspunt wordt gevormd door uiteenlopende maatschappelijke thema's, zoals duurzaamheid en gezondheid

Upp creŽert nieuwe verbindingen tussen netwerken, zodat toekomstige knelpunten in de maatschappelijke ontwikkeling in zicht komen. Maatschappelijke behoeften worden vertaald in oplossingsrichtingen. Pas na gedegen onderzoek volgen praktische concepten, diensten en/of producten.

De projecten waar Upp aan werkt zijn zeer divers. Zo is er het project "Duurzaam Innoveren", een samenwerking met vijf groenbedrijven waarbij Upp een adviserende rol had. Het project is erop gericht duurzaamheid door te voeren in de interne en externe bedrijfsvoering van deze bedrijven. De bedrijven werken daartoe nauw samen. Daarnaast wil men laten zien dat er niet alleen gepraat moet worden over duurzaamheid, maar dat duurzaamheid vooral ook in de praktijk gebracht moet worden. Om dit over te brengen hebben de bedrijven onder andere gezamenlijk twee boekjes gepubliceerd (Duurzaam Innoveren en Duurzaam in de Praktijk - succesvol aan de slag met Duurzaam Innoveren) en een congres georganiseerd.

Andere voorbeelden van projecten zijn "Wat schetst Oosterheem" en "PechaKucha Tilburg".

Voor meer informatie over de activiteiten en projecten van Upp kunt u contact met ons opnemen via het contractformulier op de pagina Contact.

 

Deze website wordt CO2 gecompenseerd via Cleanbits

Copyright © 2010, UPP. Alle rechten voorbehouden.